Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak (po dogovoru)

Gynema ordinacija

Usluge

Vrhunski stručnjaci

Naša Specijalnost

Rutinski periodični ginekološki pregledi

Klinički pregledi, ultrazvučna dijagnostika, ginekološka i citološka, molekularna i kompletna mikrobiološka dijagnostika, pregled dojki.

Ginekološka obrada i nadzor aktivnih sportašica

Hormonska obrada i liječenje, regulacija menstruacijskog ciklusa, prevencija i liječenje hormonskih poremećaja nastalih kao posljedica iscrpljujućeg treninga.

Dijagnostika i operacijsko liječenje ginekoloških bolesti i poremećaja

Dijagnostika u ginekologiji. Organizacija kompletne prijeoperacijske obrade, te samog operacijskog zahvata u suradnji s etabliranim bolničkim ustanovama (Klinika za ženske bolesti i porode KB Merkur, Zajčeva 19, Zagreb). Klasične i minimalno invazivne endoskopske kirurške tehnike i pristupi. Najmodernije metode prevencije, probira, obrade i liječenja genitalnog karcinoma, te cijepljenje protiv HPV-a.
Metode probira dijagnostike malignoma (BRCA)
Postupci praćenja nakon operacija svih vrsta ginekoloških bolesti, suradnje s drugim centrima specijaliziranim za dijagnostiku i liječenje malignih bolesti (Radiochirurgia i druge)

Postupci i metode modernog planiranja obitelji

Savjeti o planiranju obitelji, primjena modernih metoda kontracepcije, te kompletna potrebna prethodna dijagnostika i obrada.
Postkoitalna (“dan poslije”) kontracepcija, planiranje trajnih (sterilizacija) metoda te provedba u suradnji s vodećim ustanovama gdje se obavljaju isti zahvati.

Obrada i liječenje hormonskih poremećaja

Kompletna klinička i laboratorijska obrada hormonalnih poremećaja, kako prije puberteta tako I tijekom reproduktivne dobi i u menopauzi. (sindrom policističnih jajnika, poremećaji ovulacije, anoreksija, bulimija, gojaznost, te ostali ginekološki poremećaji uzrokovani endokrinološkim oboljenjima). Priprema i dogovor te prepisivanje hormonske nadomjesne terapije.

Sistematski pregledi žena

Kompletni i djelomični sistematski pregledi žena, ovisno o ugovorenom opsegu pretraga i postupaka, uz vrlo povoljne cijene.

Obrada i liječenje klimakteričnih tegoba i poremećaja

Postupci prevencije, nadzora i liječenja poremećaja žena u pre i postmenopauzi.

Obrada, liječenje i nadzor uroginekoloških poremećaja

Konzervativni i kirurški tretmani poremećaja statike zdjeličnog dna u žena s uroginekološkim tegobama i poremećajima u suradnji s Klinikom za ženske bolesti i porode KB Merkur, Zajčeva 19, Zagreb.

Kontrola i nadzor trudnoće od začeća do porođaja

Prekoncepcijsko savjetovanje, priprema za trudnoću (osobito u slučajevima kad postoji problem bilo od strane zdravlja majke ili problem u prethodnim trudnoćama), kompletna rutinska klinička, laboratorijska, ultrazvučna i mikrobiološka obrada i nadzor trudnica. Postupci integriranog ultrazvučno-biokemijskog probira na aneuploidije, detaljni ultrazvučni pregledi,“mini anomaly”i“anomaly” u prvom i drugom tromjesečju, neinvazivni I invazivni prenatalni testovi na aneuploidije i najčešće genske bolesti (u suradnji s najeminentnijim laboratorijima, NIFTY, HARMONY, ALTAMEDICA…)
Konzilijarni pregledi kod patološke trudnoće, detaljna ultrazvučna i klinička dijagnostika, priprema za invazivne zahvate fetalne terapije sve u suradnji s vodećim svjetskim centrima gdje se ti zahvati provode. Priprema za porođaj, edukacija, definiranje plana porođaja, tečajevi o individualni pristup.
Praćenje i kontrola trudnoće do samog termina

Obrada i liječenje neplodnosti

Konzultacije parova s problemima zanošenja ali i gubitka trudnoće bilo nakon spontanih zanošenja bilo nakon metoda asistirane reprodukcije. Kompletna neinvazivna dijagnostika, provjera anatomije organa, provjera prohodnosti jajovoda, kompletna neinvazivna i invazivna dijagnostika i liječenje neplodnih parova u suradnji s Klinikom Vuk Vrhovac Klinike za ženske bolesti i porode KB Merkur, Zajčeva 19, Zagreb.
Mikrobiološka i molekularna obrada s detekcijom i liječenjem spolno prenosivih infekcija.

Savjetodavne usluge

Zdravstvena edukacija, konzilijarna mišljenja i ekspertize, “second opinion”…

VRHUNSKA USLUGA
KAKO RADIMO?


01

Moderne metode

Radimo po najmodernijim metodama i načelima medicinske prakse zasnovane na dokazima na kojima se baziraju svi naši postupci dijagnostike i terapije. Radimo na najmodernijoj opremi viske klase i tehnologije renomiranih proizvođača
02

Individualni pristup

Radimo kroz individualni pristup i personaliziranu medicinu prilagođenu svakoj od korisnica naših usluge, a sve po načelima vrhunske kvalitete i sigurnosti
03

Načela

Radimo pridržavajući se najviših etičkih i moralnih načela.

Gynema Ordinacija

III Pile 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 1 611 06 06
Mobitel: +385 98 817 844

Primajte naše obavijesti