Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak (po dogovoru)

Upoznajte nas

O nama

Gynema ordinacija

O nama

Gynema ordinacija d.o.o. moderna je ordinacija osnovana 2019. godine s ciljem osiguranja kompletne polikliničko konzilijarne zdravstvene zaštite osim bolničkog liječenja iz područja ginekologije i opstetricije. Kombinacijom najboljih iskustvenih znanja i vještina te primjenom medicinske prakse zasnovane na dokazima, a koristeći najmoderniju tehnologiju; želimo omogućiti našim korisnicima najviši nivo kvalitete zdravstvene skrbi.

Voditelj tima i osnivač Gynema ordinacija-e je Prof.dr.sc. Ratko Matijević, dr.med. specijalist ginekologije i opstetricije, uži specijalist fetalne i maternalne medicine; redoviti profesor Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, član Kraljevskog zbora ginekologa i opstetričara Ujedinjenog Kraljevstva (Fellow of Royal College of Obstetricians and Gynecologists) te član Svjetske Akademije Perinatalne Medicine.

Misija

Naša je misija osigurati kvalitetnu i sigurnu uslugu izvanbolničke zdravstvene zaštite svim našim korisnicima putem individualiziranog pristupa s visokim etičkim normama i načelima. Naš prioriteti su kvaliteta i sigurnost. Uz dijagnostiku i liječenje, naša je želja ostvariti povjerenje te integritet sa svim korisnicima naših usluga.

Vizija

Naša se vizija fokusira na postavljanje ordinacije na mjesto jedne od vodećih ustanova izvanbolničke zdravstvene zaštite u području ginekologije i opstetricije u gradu Zagrebu, Republici Hrvatskoj a i šire; sve kroz kontinuiranu edukaciju, savjetovanje i kvalitetu zdravstvene usluge.
Ordinacija
Ordinacija
Ordinacija
Ordinacija

Gynema Ordinacija

III Pile 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 1 611 06 06
Mobitel: +385 98 817 844

Primajte naše obavijesti